OLAF

Faceti cunostinta cu eroii

Olaf era un viking ca oricare altul. Jefuia, incendia si crea haos impreuna cu colegii de breasla, fara insa a profita pe deplin de roadele muncii lui. Satul de munca pentru trib, cu salariul fix si posibilitatile reduse de avansare, a decis sa isi porneasca propria afacere. Impreuna cu aliatii lui, Helga si T.O.R., a pornit sa aduca haos si in lumea linistita a satelor mici, cele pe care tribul cel mare le ignora. De asemenea, a pornit in cautarea visului sau, acela de a-si cladi propriul trib.
Multe lucruri s-au zvonit despre Helga de-a lungul timpul, despre rolul ei in trib si despre relatiile cu sefii tribului. Desi nimeni nu putea spune exact ce functie ocupa ea, in mod sigur era una de varf. Sedusa de Olaf sa i se alature in urmarirea visului sau, Helga a parasit tribul, luand cu ea toate informatiile confidentiale despre clientii de varf ai tribului, asigurandu-si astfel un rol crucial in noua afacere a lui Olaf.
T.O.R. (Teribilul Omolog al Raului) este un blestem aruncat asupra omenirii de catre zei, pentru a le pedepsi infidelitatea. Nascut din eruptia unui vulcan, el nu a avut parte de cea mai lina aterizare si si-a uitat menirea. Ratacind prin lume fara nici un scop, a fost gasit de Olaf si adoptat ca animal de casa. Olaf si-a dat seama ce avantaj imens prezinta aceasta creatura pentru afacerea sa, in special cu un marketing adecvat. Astfel s-au pus in miscare rotile pentru aventura vietii lor.

Generated by ComicCMS in 0.002 seconds

fundeal cupon voucher comic benzi desenate sanatate turism excursii grafica web design groupon credit desen pictura webcomic